© 2005
Ole Bech

Opskrifter

Fra aftenskole:
Dato:
Forret:
Hovedret:
Dessert:
22.04.10 Bagte kartofler med fyld
01.12.05 Fiskefillet Tout de Paris Chokoladekage med frugt og is
17.11.05 Kalvemedallion Commodore
10.11.05 Aspargessuppe med flutes Stegt andebryst med rødkål
03.11.05 Menurestegt søtungefillet med grøntsager Kirsebærkage
27.10.05 Indbagt porresuppe Helstegt kalvetyksteg med svampesauce
06.10.05 Salat med kyllingefillet og flutes Kringle og kaffe
15.01.04 Squashsuppe Kalv saute Marengo
27.11.03 Toast med pocheret kyllingebryst Stegt vildsvinekølle med græskar i filodej
23.10.03 Hurtig Mulligatawnysuppe med flutes Svinekotellet med salvie og Mozarella
09.10.03 Helstegt oksefillet med kartoffel/grøntsagsfad Rabarbertærte med is eller creme fraiche
27.02.03 Middelhavskrydret roastbeef på rodfrugter Mandelrand Prinsesse Margaretha
30.01.03 Toast med brocolli og røget laks Fyldt svinemørbrad i fad
23.01.03 Victoriabars med rizpilaw og flødekarrysauce Pandekager med is
16.01.03 Kålsuppe (soupe aux choix) Kalvefrikasse med svampe
09.01.03 Toast med aubergine og tun Kalkuntournedos med sawoykål og pasta
28.11.02 Butterdejspostejer Farseret kylling med Dordognekartofler
14.03.02 Rejesouffle Entrecote med soufflépandekager og krydderkartoffelmos
21.02.02 Indbagt skinke Grilleret laks med torskefars
07.02.02 Salat med laks Indbagt lammemørbrad
31.01.02 Fransk løgsuppe med camenbertcroutons Vildtragout med jordskokkesalat
17.01.02 Fisk tout de Meer Pandekager med skildpaddeis
10.01.02 Kalkunschnitzler med stegte rodfrugter Kringlestænger
07.12.01 Tomatiseret suppe med hvidløgsbrød Braisseret brosme med ristede havtaskekæber
29.11.01 Rejer i filodej Farseret helstegt kalkunbryst
25.10.01 Fyldte koteletter i løgsauce Grand Marnier fromage
11.10.01 Toast med skinke, squash og kantareller Vildænder med fyld
04.10.01 Farseret gratineret squash
29.03.01 Farseret kylling
22.03.01 Fyldte pandekager
15.03.01 Mørbradmedaillons
08.03.01 Bruchetta Indbagt svinemørbrad
01.03.01 Schnitzel af sildehaj med havtaskekæber Profiterols med is og chokolade
22.02.01 Olivenpasta (la tapenade) Helstegt lammekølle med jordskokker
08.02.01 Mousaka med græsk salat Romfromage
18.01.01 Middelhavstorsk Napoleonskage
11.01.01 Tun på salatbund med avocadodressing Helstegt kalvefilet med soufflepandekager
07.12.00 Ungarsk gullashsuppe Ovnstegt gråsej
30.11.00 Forloren hare med svinemørbrad Æblekage
23.11.00 Kalvefrikasse med svampe
16.11.00 Indbagt porresuppe Dådyrkølle med Waldorfsalat
26.10.00 Ovnstegt fisk på grøntsagsbund
12.10.00
Græskarsuppe, Soupe au potiron Boeuf Marchand de Vins
05.10.00
Butterdejspirog med pastasalat og tzatziki Hurtig roulade med hindbær
23.03.00
Toast med dampet tunfisk på spinatbund. Farseret kylling Ferskenisrand med mandelkurve
16.03.00
Argentinsk oksefilet
Creolske bananer
02.03.00
Thaiinspireret mørbradboeuf med ris
Kringle
03.02.00
Gratinerede kalvekoteletter
Hindbærkage med marcipan
27.01.00
Potage Ministra. Fyldt rødspætte
20.01.00
Helstegt dyreryg og bov
Mandelkurve med is
13.01.00
Calamares med avocadodressing Kalkungryde
09.12.99
Kyllingesuppe med peberfrugt Farseret lammekølle
02.12.99
Pandekager med kødfyld Tunfisk med grøntsager
25.11.99
Butterdejspiroger med kalv Banana split
04.11.99
Rejesouffle Braiseret svinekotelet med flødesennepssauce
28.10.99
Helstegt dyrekølle
Makrontærte med æbler og kanelfløde
14.10.99
Løgsuppe med roquefort Helstegt andebryst med champignons a'la creme
07.10.99
Hakkeboeuf a'la Osso Buco
Squashkage
11.03.99
Fiskefrikadeller Helstegt vildsvinebov
02.02.99
En lille toast Fyldt Rødspætte
26.11.98
Dajm Jubilæumskage
Andre opskrifter:
Dato:
Forret:
Hovedret:
Dessert:
20.11.05
Kyllungebryst med salvie Øko-brownie
20.11.05
Ferskensuppe
04.08.05
Gaffelboller
17.01.02
Elmersild
16.01.01
Kalkun med whisky
31.12.00
Skaldyrssymfoni Kogt torsk Romdessert
31.12.00 Tournedos med farserede kartofler Chokolademousse
26.05.99
Hvidløgsgravede sild
28.04.99
Bubbling webbed cheese pasta

Opdateret d. 24.8.2006