Ole Bech |
Opskrifter |
Fra aftenskole: | |||
Dato: |
Forret: |
Hovedret: |
Dessert: |
22.04.10 | Bagte kartofler med fyld | ||
01.12.05 | Fiskefillet Tout de Paris | Chokoladekage med frugt og is | |
17.11.05 | Kalvemedallion Commodore | ||
10.11.05 | Aspargessuppe med flutes | Stegt andebryst med rødkål | |
03.11.05 | Menurestegt søtungefillet med grøntsager | Kirsebærkage | |
27.10.05 | Indbagt porresuppe | Helstegt kalvetyksteg med svampesauce | |
06.10.05 | Salat med kyllingefillet og flutes | Kringle og kaffe | |
15.01.04 | Squashsuppe | Kalv saute Marengo | |
27.11.03 | Toast med pocheret kyllingebryst | Stegt vildsvinekølle med græskar i filodej | |
23.10.03 | Hurtig Mulligatawnysuppe med flutes | Svinekotellet med salvie og Mozarella | |
09.10.03 | Helstegt oksefillet med kartoffel/grøntsagsfad | Rabarbertærte med is eller creme fraiche | |
27.02.03 | Middelhavskrydret roastbeef på rodfrugter | Mandelrand Prinsesse Margaretha | |
30.01.03 | Toast med brocolli og røget laks | Fyldt svinemørbrad i fad | |
23.01.03 | Victoriabars med rizpilaw og flødekarrysauce | Pandekager med is | |
16.01.03 | Kålsuppe (soupe aux choix) | Kalvefrikasse med svampe | |
09.01.03 | Toast med aubergine og tun | Kalkuntournedos med sawoykål og pasta | |
28.11.02 | Butterdejspostejer | Farseret kylling med Dordognekartofler | |
14.03.02 | Rejesouffle | Entrecote med soufflépandekager og krydderkartoffelmos | |
21.02.02 | Indbagt skinke | Grilleret laks med torskefars | |
07.02.02 | Salat med laks | Indbagt lammemørbrad | |
31.01.02 | Fransk løgsuppe med camenbertcroutons | Vildtragout med jordskokkesalat | |
17.01.02 | Fisk tout de Meer | Pandekager med skildpaddeis | |
10.01.02 | Kalkunschnitzler med stegte rodfrugter | Kringlestænger | |
07.12.01 | Tomatiseret suppe med hvidløgsbrød | Braisseret brosme med ristede havtaskekæber | |
29.11.01 | Rejer i filodej | Farseret helstegt kalkunbryst | |
25.10.01 | Fyldte koteletter i løgsauce | Grand Marnier fromage | |
11.10.01 | Toast med skinke, squash og kantareller | Vildænder med fyld | |
04.10.01 | Farseret gratineret squash | ||
29.03.01 | Farseret kylling | ||
22.03.01 | Fyldte pandekager | ||
15.03.01 | Mørbradmedaillons | ||
08.03.01 | Bruchetta | Indbagt svinemørbrad | |
01.03.01 | Schnitzel af sildehaj med havtaskekæber | Profiterols med is og chokolade | |
22.02.01 | Olivenpasta (la tapenade) | Helstegt lammekølle med jordskokker | |
08.02.01 | Mousaka med græsk salat | Romfromage | |
18.01.01 | Middelhavstorsk | Napoleonskage | |
11.01.01 | Tun på salatbund med avocadodressing | Helstegt kalvefilet med soufflepandekager | |
07.12.00 | Ungarsk gullashsuppe | Ovnstegt gråsej | |
30.11.00 | Forloren hare med svinemørbrad | Æblekage | |
23.11.00 | Kalvefrikasse med svampe | ||
16.11.00 | Indbagt porresuppe | Dådyrkølle med Waldorfsalat | |
26.10.00 | Ovnstegt fisk på grøntsagsbund | ||
12.10.00 |
Græskarsuppe, Soupe au potiron | Boeuf Marchand de Vins | |
05.10.00 |
Butterdejspirog med pastasalat og tzatziki | Hurtig roulade med hindbær | |
23.03.00 |
Toast med dampet tunfisk på spinatbund. | Farseret kylling | Ferskenisrand med mandelkurve |
16.03.00 |
Argentinsk oksefilet |
Creolske bananer | |
02.03.00 |
Thaiinspireret mørbradboeuf med ris |
Kringle | |
03.02.00 |
Gratinerede kalvekoteletter |
Hindbærkage med marcipan | |
27.01.00 |
Potage Ministra. | Fyldt rødspætte |
|
20.01.00 |
Helstegt dyreryg og bov |
Mandelkurve med is | |
13.01.00 |
Calamares med avocadodressing | Kalkungryde |
|
09.12.99 |
Kyllingesuppe med peberfrugt | Farseret lammekølle |
|
02.12.99 |
Pandekager med kødfyld | Tunfisk med grøntsager |
|
25.11.99 |
Butterdejspiroger med kalv | Banana split |
|
04.11.99 |
Rejesouffle | Braiseret svinekotelet med flødesennepssauce |
|
28.10.99 |
Helstegt dyrekølle |
Makrontærte med æbler og kanelfløde | |
14.10.99 |
Løgsuppe med roquefort | Helstegt andebryst med champignons a'la creme |
|
07.10.99 |
Hakkeboeuf a'la Osso Buco |
Squashkage | |
11.03.99 |
Fiskefrikadeller | Helstegt vildsvinebov |
|
02.02.99 |
En lille toast | Fyldt Rødspætte |
|
26.11.98 |
Dajm Jubilæumskage |
||
Andre opskrifter: | |||
Dato: |
Forret: |
Hovedret: |
Dessert: |
20.11.05 |
Kyllungebryst med salvie | Øko-brownie | |
20.11.05 |
Ferskensuppe | ||
04.08.05 |
Gaffelboller | ||
17.01.02 |
Elmersild | ||
16.01.01 |
Kalkun med whisky | ||
31.12.00 |
Skaldyrssymfoni | Kogt torsk | Romdessert |
31.12.00 | Tournedos med farserede kartofler | Chokolademousse | |
26.05.99 |
Hvidløgsgravede sild |
||
28.04.99 |
Bubbling webbed cheese pasta |
Opdateret d. 24.8.2006 |